CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, August 18, 2011

MoDeRN DaNcE ....

hmm cik meow ngantuk sbnrnye..not enough sleep n rest maybe..tu yg tpakse rajin wat entry ppgi ni tuk ilgkan ngntuk...bln2 pose ni setan pon duk btenggek kt mata cik meow..hishh shuhhhh shuhhhh pergi!

ok bile dgr je tajuk tu cam bes je kan?tp bes utk yg minat dancing shj la...klu yg x minat tu mmg xd pape perasaan kowt....
hehe cternye bermula isnin baru2 ni..duk borak2 ngan zoel pastu terbaca post fb dia..cik meow ssaje tnye grup tarian tu "Askoputra" sbb tu grup dancing yg cik meow masuk 2 taun lepas pastu cik meow stop sbb time tu kt opis bz ngn H1N1..cik meow xleh nk catch up mase..duk borak2 ttibe zoel ajak cik meow masuk tuk tarian Hari Merdeka pd 16 Sept 2011 nnti..mmule cik meow tanak pastu bile zoel kate cm tarian 1 Malaysia trus cik meow nk sbb step senang & dh ade basic tuk tarian tu....

so pada 15.08.2011 ari isnin bermula laa segalanye..rutin harian cik meow sgt padat..mmg xde ms rehat langsung..kul 9.30 pas trawih training dh mula smpaiii la kul 11.30pm...mmg bes cumenye yg cik meow shocked sket sbb bukan tarian 1 malaysia..tapi..Modern Dance!! ngn step yg amat ssh dan laju gilerr..mmg smue langkah bterabur ke laut laa...tp ari ke 3 Alhamdulillah cik meow dh blh buat 50%..

tp cik meow xpnh tlintas tuk join modern dance ni even mmg cik meow suke sgt! tuk perfomance ari Merdeka lak tu..1 Malaysia tgk! mau x risau tkut x mnjadi tp cik meow kne yakin tuk b +ve...wpun risau cik meow have fun sbb tujuan utama nye cik meow nk jaga badan je..nk jaga berat n bentuk bdn..ye la bile training tu peluh mmg mncurah2 mcm mndi je..mau x bes sbb kalori cik meow byk tebako!tu yg cik meow suke..smpai ade fren cik meow yg bdnnye agak berisi ckp dgn nada gurau..."klu dia dancing leh buat bdn spai tinggal tulang..c mimie yg dh kering tu jd ape? tinggal habuk? hahaha "..apedaaa

arini bdn cik meow dah skit2 kesan dr dancing tu la..xbuat warming up cz cik meow salu smpai lambat..kikiki..siang ari mmg sgt2 letih lebih2 ag bln puase ni..hrp cik meow d berikan kesihatan & kecergasan yg padu tuk teruskan perjuangan dlm Modern Dance ni..sooo..

what say YOU???