CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 27, 2011

pakwe baru..yippieee!!

hehe...sje je cik meow wat tajuk tu sbb...'pakwe' bru cik meow ni slalu ade d cc..hihi...ok before cik meow nk cter psl pkwe bru cik meow ni..cik meow nk cter la jgk psl pkwe2 lame cik meow yang masih ade ngn yg dah terkubur..

ok...cter pakwe cik meow yg dh tkubur dulu ye...pwe ni cik meow dpt ms 1st kuar kwsp..haha..ms tu mmg tgh glemer ttg mms la mp3 la..mklum la bnde baru kan..so cik meow pon tringin gak nk ade pwe cmtu...Alhamdulillah rezki cik meow time huhu...so pegi la survey pwe utk cik meow kt d mines...cik meow pegi ngan along n ali..opismate cik meow..so dpt la cik meow sambar 1 pwe..ni diaaaaa



owhhh sgt suke! sbb mmg taste cik meow..smue yg cik meow nk ade..cik meow suka amik gmbo...dan hasil nye mmg sgt cntik! cik meow suke warne putih..cik meow suke sbb agak slim dan ringan..cik meow mmg syg sgt2 kt dia ni..sbb ni cik meow dpt dr hasil titik peluh cik meow sndiri..tp hubungan kami x pnjang sbb pwe cik meow ni kne curik!mmg sgt sdih..then cik meow cr yg 2nd hand serupa cm ni jgk tp dh xsame ngn yg lame..so cik meow jual blk kt kwn kpd kwn cik meow dgn harga jauh lbih rndh dr yg cik meow bli...sedeyy...tp dgn duit tu & tambah sket duit len cik meow cr pakwe bru...brand yg same SONY ERICSSON sbb cik meow da jtuh cinta dgn brand ni...so riki2 dpt la 2nd pwe cik meow wpn xsehebat pwe pertama cik meow agak suke la sbb yg ni lg slim dan ringan..ni la dia!


hihi..btul2 slim kan?tu yg cik meow suke..kkdg rs cm bwk mp4 je plak..bkn hp..hahah..tp kan pwe cik meow ni slalu sgt skit..xsmpai 2 taun kami bercinta mcm2 mslh timbul..hanggg la..itu la ini la..sudoh nye cik meow tpakse tuko software...1st time lam idup cik meow tuko software..mklum la pwe cik meow ni gadget..klu manusia sah2 kne servis otak kan? kakaka...ok smbung cter..pas tuko software pon still bermasalah..hmm cik meow da ptus hrp dh..tp hbgn kami masih bjln spt biase wpon slalu jgk pkwe cik meow ni buat hal..tp ms tu sib baek cik meow ade pwe spare..so bile pwe cik meow yg ni wat hal, cik meow still ade pwe len tuk mengadu domba..huishh  cik meow pasang 2 pakwe lam 1 mase..hebat! haha..so ni la pwe spare cik meow..

ekceli ni bkn cik meow yg punye..ni adalah pinjaman dr tb cik meow..pinjaman cm dh jd hak milik je plak..sbb..bile cik meow nk pulangkan c tb tu xnk..dia suh cik meow pkai je dulu..pastu bile time cik meow gduh ngn c tb tu biase la cik meow msti nk pulangkn sgla hak milik yg bkn cik meow punye..tp c tb tu still xnk..boleh dia ckp klu xnk bg je kt ssape xpun buang je lam tong sampah..?? giler..xde prasaang da kot c tb tu..bkn murah bnde ni..cik meow tpkse la simpn lagi..hmm tp tu la..keakraban cik meow ngn c tb tu xpnjg..awal2 dulu cik meow ckp nk pulangkan sgala hak milik dia yg ade ngn cik meow tp xde respon pon...so cik meow keep la pwe spare ni..simpan elok2 cm cik meow jg brg ksygn cik meow sndiri...skrg ni cik meow da xpkai dh tp cik meow tempatkan pwe spare cik meow ni lam laci solek cik meow..so bile cik meow bukak laci tu otomatik cik meow nmpak la bnde ni..xpe la wpon we are no longer xbckp each other at least cik meow igt dia dan kebaikan dia pd cik meow..spai bile2 pon cik meow ttp sayam dia..ecehhh...ehhh cik meow da mlalut...ok ok smbung...sbg pengganti nye cik meow riki2 pwe baru lagi..haha dasar playphone btui..kuikui...skrg ni kan cbuk bercerita pasal android..BB..iphone bagai so tringin jgk cik meow memilikinye tp mslhnye cik meow xsuke touch screen..so ms survey2 tu cik meow dh jtuh hati pd pwe bru cik meow ni..design nye ala2 BB cmue function x sbyk BB..nk miliki BB cik meow xmampu dan rs sgt syg nk kuarkn duit yg agak byk,,so cik meow decided amik yg ni...



cm BB kan?hehe..so far cik meow berdamping dgn nye cik meow rs ok la..cume keypadnye kecik sket tp xpe..jnji ade spec yg cik meow nak iaitu slim dan ringan wpn agak lebor..BB agak berat dr yg ni..cik meow nk kaler putih tp xde..uuuuu sedey so amik la jgk itam tu..xpe la nmpk eksklusif sket wpon x esklusif mane...ni jgk 1st time cik meow pkai brand samsung...eh lupe..lappy cik meow pon brand ini juge..hihi..so dgn pwe bru ni la cik meow agak kerap surf fb sbb broadband cik meow ntah bersembunyi d mana..

so tu je la cter2 pasal pwe2 cik meow..huhu..owh lupe plak..ade pwe2 cik meow yg mmg dah lgsung tkubur ntah d mana..brand nokia cokia...dan 1 mp4 pemberian org tuk cik meow..dan juge nikon coolpix s210 yg sgt2 cik meow sayangi...smue ilanggg..sjk dari tu cik meow bkn lagi 'snappers' yg tegar...huwaaaaa...smue nye gara2 pncurik yg tlh mnceroboh rumah cik meow..kuang asam boi btui c pncuri lahanat itu..wpon pwe2 ku itu da rosak tp aku sayang ko tau x!


cm ni la rupe nikon coolpix cikmeow cume cikmeownye warna silver..juge SLIM dan RINGAN :)



moral of d story : keep ur pakwe2 ke mana saje anda pergi..klu nk tinggal umh sila kunci bilik anda.....ehhh lari topik suda...wahaha..till then cau cin cau...