CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, January 6, 2011

Rindu..sgt rindu... -_-


"What did i do so wrong that u had to leave me alone "
ssungguhnya aku sgt rindukan dia..ape kabar gaknye dia..cmne agaknye keadaan dia..msih skit @ sbaliknye..

Tuhan..sembuhkan lah dia..
Tuhan..lembutkan lah hatinya..
Tuhan..peliharakan lah hubungan aku dan dia..
Tuhan..rahmatilah kehidupan aku dan dia..
Tuhan..berikanlah petunjukMu..

utk kesekian kalinya...mutiara jernih kembali gugur dr kelopak mata aku...

Ya Allah..berilah aku kekuatan..ssungguhnya aku sgt rindu..namun berilah agar rinduku padanya tidak melebihi rinduku padaMu Ya Allah...

Cuaca yg menakutkan...bg aku je ler..hehe


semalam petang abes kje kt kul 7..ari slase klu meeting ngn dato' mmg salu blk lmbt..igt nk kuar awl tp xsmpat lak nk larikk..pas punch out kuar dr bgnn opish..upenye ujan yg sgt lebat...aku pon nek atas blk amik sekaki payung(gune ayat penjodoh bilangan plak macek)trun je nk p kt keta ttibe...1 pancaran cahaya di ikuti dgn bunyi GADABOMMM!! makkk tokojut den..guruh & kilat yg sememangnya sgt aku takuti dr kecik..sgt fobia dgn 2 bnde ciptaan Ilahi tu..

so aku kuatkan smgt bpayung lam ujan yg sgt lebat ngn bunyi guruh kilat yg sgt kuat..prasaan aku time tu Tuhan je yg tau...aku hanya mampu beristighfar & mengucapkan Lailahaillallah dlm hati..smoga Tuhan mlindungi aku dlm keadaan cmtu..smpai je kt keta aku hempas cmtu je wiper kt cermin keta yg mmg aku salu angkt sbb tkut rosak bile cuaca panas...then aku cpt2 msuk keta...tp basah lencun gaks..abeh blazer aku bsh...seat ladybird pn basah..xpe nnti kite sembur ngn febreeze ye dbird..

time nk blk tu aku juz kuatkn smgt je nk drive..klu sblm ni ade peneman bile time2 cmni sbb aku xkn drive sndiri..so skrg tpksa indipendent...aku gagahkan juge kaki tekan minyak dgn harapan cpt la smpai umah..huhu den x dayo nk harung hujan lebat cmni..tiap kali kilat aku pejam mata celik mata pejam mata celik mata pejam mata celik mata smpai la umah..Tuhan je yg tau btape tkut nye aku time tu..lam ms yg same ade gak prasaan sedih..knape aku kne hadapi smue ni sorg2...aku tlalu rindukan dia..klu dia msih ada..aku x kne lalui smue ni sorg diri..tp yg nyata aku sgt tkut..tkut pd guruh dan kilat..pelikkan..heheh..but I've to b strong..



akhirnya agak2 lam 20 min jugak la aku drive dlm keadaan yg sgt slow dan beware pd knderaan d dpn blkg kiri dan kanan...Alhamdulillah slmt smpai d taman desa saujana hehe wpon ms tu ujan still lebat disusuli kilat dn guruh yg mnakutkan..

smoga ptg ni x jd cm smlm..huuu sgt takut...sgt fobia...tu je la entry tuk kali ni..cuaca yg menakutkan...kikiki...