CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 10, 2009

tade tajuk...

urmmm...byk nye kje..xsiap2 ag..bile nk siapkn ni mimie...pmalasnye budak nih...hek hek bukan malas laaa aryani....bosan jerk..keh keh keh...aik dh due date msih nk main2 mimie? bukan main2 la aryani...sjuk sgt kt opis ni..cmpur m.a.l.a.s...heeehuuuuu...

mmg gile babas sjuk kt opis arinih..nape tah...kaku kukuku kuku kakiku juge adehhh...
smlm lam hmpir kul 1 mami smpai putrajaya stlh 7 jam mnempuh highway dr terengganu..kihkihkih...actually mami ade meeting arini kt HQ opisnye...

ttibe kul 12.53am...ring ring "tune nokia" phone bbunyik..alaa sape nih..bru je nk tlelap stlh for a couple day xleh tdo ngn nyenyaknye...halo..mami dh sampai...erkk dh smpai ke..td call bru je kt karak highway..driver mami ni adik badik michael schumaker gaknye...ok..mami tgu kt bus stop parcel E sat g adik smpai..hehe ganti diri pnggilan manja ku tuk mami...weeeee...dgn kbranian yg x sberapa aku pn mmulakan pjalann dr umah ke tpt yg d tuju..ngn keadaan yg golap gelita hutan kiri kanan jalan bengkang bengkok bbukit nih memaksa aku mnjadi seorang drifter wanita yg pertama di dot dot dot...seram jugak tp tu la jln yg tpaksa aku tempuh spnjg aku mncari rezeki d rantau org ni...so tawakkaltu alallah je la...7 min je dh smpai ke tpt yg dtuju...walhal klu ari kje lbih kurg 15 min aku bersiar d waktu pagi dgn klajuan yg x seberapa...miahahahaha

then anto driver mami ke 'umah kongsi' tetap aku ekekeke...xkn dia nk ikut aku blk plak...aku pn patah balik umah bsama2 mami dan k.jue kwn mami...aku rs mami penah told mie yg k.jue tu sbaya aku tp d sebabkn dia bhse kn dirinye k.jue dan dia pon a bit bsr dr aku..so aku xkisah pn..yg penting trase diri ni muda..muahahahah..otw nk balik ade roadblock plak kt presint diplomatik..nape la pak polisi ni ttibe sekat jalan mmalam bute nih...tp ensem gak brader polis yg intai aku tuh....gelak je k.jue kt blkg..kah kah kah..

smlm lbih kurg kul 3 am bru aku leh tdo stlh pnt cit cat ngn mami n k.jue 'bout everything..not forget my luved one si fatin's story...hurmm really smart my lil girl..windu plak aku...xsabonye nk blk kg..actually lately ni aku tingin sgt nk blk kg..nape tah..rindu pd smue..rindu mami n all...ttbe je lak mami called smlm gtau nk dtg tuk attend meeting..tu yg tkjut n feel so happy...mami cm dgr2 je kata ati aku...tu la kasih syg mak kn?hmmmm.. mami dh blik bersama2 munchkin donut yg aku bekalkn tuk c along fatin...hihi..

n last nite i've got a phone call from 'dia' yg aku mjuk 2 3 arini..hihi..ngigau gaknye...nape tah smlm ase inuuuuu ssgt...so aku sms..(akhirnye aku yg kalah..adesss) ..then 'dia' call....ilang inu aku..nk nangesh pon ade gak..huhu...'dia' ckp aku sms bahase keling...muahahahahahahaha...skali bc mmg pening...saje aku mmg suke buat 'dia' pening....sbb nnti xde bnde yg mnarik tuk d gaduh kn...kui kui kui....finally aku dpt tdo lena stlh 5 ari 'ujan'...huk huk....

*jgn lupe bju transformer yg 'dia' janjikn tu ok?....hmmmm cadar pink kesukaan mie pon 'dia' lom bagi agi...lalalala...

No comments: