CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, March 4, 2009

WeLL come 2009...








hmmm tup tup dh msuk bln mac for year 2009...ini mnandakan btapa lama nye aku x lawat meow's blog nih...hmmm so many things 2 do...byk sgt kisah pahit manis yg telah d tinggalkan tuk taun 2008...mcm2 bnde lak...hurmmm anyway life must goes on...

hmmm citer tbaru tuk taun ni??banyaaaakkkkk....bad story...gud news...heppy ending or sad ending...hmmm smua adaaaa.....tp xsmpat nk story lam meow's in page cz got so many stuff to do...a bit bz wit ma work...daily activities...hummm sometimes wit heart feeling toooo...miahahaha....

ooo yaaaa forgot 2 tell...my lil cute n smart tenten got new lil bro..named muhammad faris najmi..called najmi...spe lagi klu x auntie dia ni jgk yg bg nama tu..muahhhhkkhhss..tp cian lak...at first bwk blk new born baby kt umah...dia cm mjuk je...syik ngis jek...hmmm cdey plak aku tgk...but i know dat she's a smart girl n everybody loves her...so no need to worry too much laa...juz a bit kcian cz x abis ag nk bmanja ngn her mama...sib papa nye mlayan...yg paling penat mami la kna wat itu ini....cian lak...aku lak nk tolng almaklum je la...so far far away....

beside my health x baper nk mngizinkan...hmmm last year at disember i thought..i've got flu yg sgt truk....around 1 month jugak la lembik 1 bdn..tp tetap gak dtg keje...aktiviti sana cni...ngn fitball nye...sib dpt juara taun ni...bcoz of tlalu aktif...n my antibody can't support...tpkse la admitted...again...huhuh..3 days gak la kt umah no 2 aku tu...hihi..mkn ubat...antibiotik...inject sana cni..skit oooo..n i got mc for 2 weeks...bosan giler duk umah...tingin nk blk kg toksah ckp la..tingin nk mkn mskn mami smua ade...tingin nk mkn bubur...smua ade...tp x bley cz kna checkup sminggu skali...smpai la berat bdn aku trun 4 kg for a month...erkkk...smua kbya lama dh leh muat...ngeh ngeh ngeh...tp skrg ni aku dh sihat dahh...hehehehe..tp berat bdn xde naik2 pn...duk tang tuuu jgk...cume kerap sket mkn skrg sjk aku kwn ngn bear tu....lalalala..thanx bear...for ur concern...sometimes laa..


hmmm now...i've got new hobby...mnari...cm x caye lak aku ni leh attend class mnari...tp mmg aku minat pon...so far byk bnde yg aku blajo..sonok...ade aktiviti so aku xle boring sgt n xde la smpai xde xtvt since kwn2 aku dh jauh cz dh dpt job mmsing...so far ok la cz class tarian aku ni more to traditional..hmmm zapin, inang, endang n so many...class tu twice a week...senin ngn slase..tp blk lewat la around 11 pm..so tired but im happy...besides xtvt ttp aku time weekend is joging n sometimes swimming kt swimming pool upm tu...aku ni x pndai brenang so dgn bantuan pelampung ku yg comel itu laaaa aku brenang2 ala2 duyong sesat...muahahaha...sib ade 'cikgu' nk gak ajor aku swimming wpun smpai skrg aku x reti...kehkehkeh...time kasih 'cikgu'