CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, September 9, 2008

LiTtLe TeNtEn's BesDay...



















EppY Besday My lil tenten...genap staun dh umo tenten pd 13 ogos br2 ni....be a gud girl...sihat sokmo ok cayunk..... :)

emmm yg paling cbuk kt dapur adalah nenek tenten iaitu mami la..dr pg dh bising kjut kn kitorg bgn cz nk wat itu ini....tkut x sempat katanye...cz pg tu mami nk wat ns pulut cket..ooppss lupe laks...abg long aku pon smbt bsday dia bln neh...dh tua bangka so xyah le lelebey tuk dia...keh keh keh...

aku lak..biase la..tukang pemerhati je la....cz nk mnyibuk kt dapur xbley..chef dh ade 2 org iaitu mcik aku pon dtg tlg...klu tmbh aku nnnti mami pening..tu pon dh byk kali aku tgur dia cz kalut sgt...naik angin jerk...aku relaxxx jer....cewahhh..
sari sblm majlis aku, mami n ira dh g borong pe yg patut.....hmpir rm2rat jgk abis...erkkk...mjlis kcik je tuh....hmmmm

mlm tu aku pgil 2 org cousin mrangkap bibik aku yg setia kahkahkah...dtg umah tuk bgkus doorgift tuk bbudak yg dtg umah nnti...meriah jugak sposen...pnt pon ye jgk...adik ipar aku ckp...ni br besday party...klu mjlis tawin cmneee lahai....hmmm perli aku le tuh...tau le..aku je yg single mingle kt umah tu..huihiiikuikui...
then aku suh fatin mlaram ngn bju baru tuk d pkai mjlis nnti...malu2 dia bile aku usik..wakakakaka..tp so sweet... :)

tema kaler aku dh set kn warna pink( wrna fav aku...hehehe)...so bbdak yg dtg kena pkai pink kaler....tp ade gak pkai kaler lari dr mjlis..xpe le..budak2.....ms mjlis tu aku la jd tukang penyibuk..hehehhehe..cbuk snap sana cni....rakam sana rakam cni...nk tnjuk skill blajo aritu kunun...tp...cm x jadik jerk..kah kah kah....yg klako nye mami ngn mcik2 aku la...nmpak je lensa cmera aku tala kt dorg...dan2 tu gak dorg paling ke lain...lari la....smbunyik la....kahkahkah...cm nmpk antu lak...aku gelak je la....yg maintain nenek aku jerk..aku suh dia snyum pndg cmera..sempooiiii jek...caya la tok...keh keh keh....tp xbyk sgt pic wktu mjlis cz aku rakam video...so xde knangan wktu tenten tiup lilin yg tah bpe kali tiup br pdam..lucu je....mmg sonok cz lg pon mami saje postpone mjlis ni cz smata2 nk tgu aku balik wpn aku dh ckp awl2 suh buat je wpn aku xde......tharu sungguh....huuahuahua....

fatin pon dh mmbesar..sihat...comey...n she's really smart kid...senang ikut ape yg d ajar....klu tnye pape pn dia jwb wpn ayat yg last je kuar dr mulut dia....so sweet..sgt comelll....tp tsangat manja...cz she's d only kid kt umah tu...x heran la mnjadi ksygn semua...shbt baik dia spe lg klu x bkn cik yan...cousin aku...pantang nmpk hmmmm...slamat laaa... :D

anyway...Happy Besday My Lil Tenten....n slamat ari tua tuk abg aku....kahkahkah....May GOD Bless All of U....