CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, September 8, 2008

Family's Dinner...28082008








horeyyyyy.. balik kamphonggggg....huhu....
after 3 months aku x jumpe beluved family...akhirnye tcapai jua impianku...ngeh ngeh ngeh....
tghr dr opis aku dh ciow cin cauuu...singgah gombak amik abah...cuaca ari tu mendung jerk...jln pon x jem....so abah la drive....aku cmbiase..co-pilot...hehehehe...
lps tgu abah settlekn sumer keje dia...lbey kurg kul 3 kitorg gerak blk....byk gak keta kt jalan..mklum lerr....umat mnusia d malaysia ni rmai cuti nk smbut mdeka ngn awal ramadhan tuk taun 2008 1429h....tp kli ni abh bwk jln yg leh cut cost 4 tol n save time lbey kurg stgh jam kot.....kitorg blk ikut pekebende tah nama jln nye..tp last2 kuar kt jerangau....tolnye hanya rm19.60sen jerk bbanding jln biase iaitu rm23++.jln tu jrg org lalu kcuali lori2 yg besar....hmbooiiii dorg mmg drift le lalu c2..x hengat yg len dahh.....jln pn bengkang bengkok..ngeh ngeh ngeh..kitorg smpai kt c2 lbey kurg kul 7 lebey..dh golap gulita..

hmm time balik kali ni aku tahan ngntuk yg tahap cipan neh,...ye la tmn kan abah yg tgh drift x ingat tu...huhu...klu aku yg bwk gak nye pg sok br smpai..kahkahkah...ye la ngn jalan cmtu...abah relax jer potong bbrapa 'bijik' keta dan lori dan bas....mngucap pnjg aku smbil kaki tekan konon tekan brek kah kah kah..tp aku x heran pon sbonar erh cz abah mmg sgt cekap..mklum le cikgu keta...yg aku risau kan sbonar ehh c ladybird aku tu...hahahahah...ye la ksygn aku tu...ngn pnuh cermat dan kasih syg aku jaga...x bg pasir masuk wlpun sbutir...tp mmg abah la tokoh pemandu yg aku bangga...huhu....caya la abah...ngn si cute d_bird aku tu abah leh drift...aku pon x buat cmtu....power rangers jugak upenye my luv ladybird nih..hehehhe...so mlm tu aku gelarkan abah... "Roslan Hakkinen"..muahahahahahha...

kitorg smpai dkt kul 9...bdk pertama yg aku cr spe lagi klu idak my niece c lil tenten...huuuu dh pandai bjln jatuh daaa...kurus lak dia..demam ciannnn.....tp kli ni x nangeh lak ms aku dokong...hehehehe..tp at 1st jumpe aku dh gelak dulu...sebabb...muka dia cm dh anak jepun...korg tgk la tu ha rmbut dpn mama dia potong...hasil dr keaktifan fatin yg tlmpau..tu la yg jadik...tih tih tih

ms smpai tu mmg lapo giler cz xmkn pape otw balik...aku dh majuk dh cz mami x msk walhal aku dh pesan awal2....so abg banje makan besar mlm tu cz mami x sempat masak....huhu....caya la abg...mlm tu jugak la bkumpul keluarga roslan mansor yg x bape besar jumlah nye tu setelah skian lama x jumpe.....cmpur ngn 1 org kwn abg yg slalu dtg umah....kuikuikui