CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 6, 2008

AdMiTteD....hmmmm





dh lama jgk x msuk umh no 2 aku neh..hehe..dr nor ngn kikin yg anto...TQ mama n kikin....nurse2 kt pjaya ni pn baik n friendly cm kt selayang jgk..ari ke 2 duk sana gerombolan 1 opis dtg..malu aku....k.mai,ziha,umie, faaiza,k.ita, nor, k.manja,syura,is,erin,aibah smua dtg...then pas dorg balik along ngn cacing lak dtg...bwk kn aku puding coklat...emmm fav aku coklat2 nih..sdpppp aku mamam...tp aku ttp bterima kasih cz dorg sudi jenguk aku...klu dak ssorg je le kt sn..skurg ilang gak sdihnye...time kasih kengkawan....luv u all...beluv k.jue pon ade dtg ms first day masuk cz dia practical tuk jd sister kt c2..d blinye aku mmcm..sandwich,rojak,,curry puff,,buah..byk giler x tlarat aku nk mkn ngn wayar bselirat kiri kanan...last nye mlm tu aku jamu slera ngn wardmate aku tihihi...tp pic2 yg d ambil ni smua wktu dh leh blk...ade je wktu in ward tp xleh show cz buruk sgt...nmpk sgt muke sakit...smntara tgu ita dtg amik....smpat jgk snap pic wktu aku ttdo cz ngntuk nunggu....then ktorg iaitu aku,ita,kikin ngnk.ngah g KLCC tgk Dunia Baru The Movie..mmg beshhh..dlm kurg sht tu aku gelak2 x igt dunia..wpn time tu ade mmcm rasa..nk pitam..loya..skit kpala...smua aku tahan demi Dunia Baru...kehkehkeh....

Sweet Memory.....APC 2006







Hehehehe....ni la kenangan paling manis dlm idup spanjang 3 taun aku d gelar pegawai kerajaan...hehehe...x sangka lak leh dpt anugerah tuk 2006...syukur alhamdulillah... mmula trime tu cm x caya je cz aku rasa ade yg lagi bgus dr aku tuk d gelar pekerja cemerlang..mmg mkn ari jgk la nk trime kenyataan...kahkahkah..ntahape je aku nih...tp yg pasti aku hepi...so pe lagi...2 minggu b4 pympaian sijil aku g jalan TAR ngn pa'e bucuk tuk cari kain tuk wat bju baru...survey2 tpandang le kain songket...tp mmg dh lama aku nk cari tp bkn original la..klu original mgada la tuh bkilat2...bkn nk g bsanding huhu...so melaram le ms ari bsejarah tu...mmula segan jgk cz aku je yg pkai songket tp akak2 opis ckp,ala xpe...ko kan dr trg so skurgnye leh promote songket2 tu..kahkahkah....emmmm aritu byk aku dpt ucpn tahniah especially from my bos dr fatanah..dia msg by hp...smpai skrg aku simpan all the wishes...hehhe TQ Dr...Insyaallah aku akan jd lbih bdedikasi..pastu dpt jgk ucpn tahniah from someone special nun di selatan mesia sana tp bkn pwe tau...but he's very special to me cz dia yg wat aku byk brubah kpd pkara kbaikan dn ajar byk bnda baik yg aku xpnh buat slama ni...dia tlalu baik...hehehe TQ awak...luv u...kehkehkeh...

emmm ps anugerah ktorg bgambo sakan laaa pe lagi kan...tp byk lagi pic yg aku xdpt..pic ms trime sijil pn xdpt lagi...ni pn blur je pic nye..emmm nnti aku uploadkan kendian...then dh penat posing aku g lunch ngn pak razak, azmi n zali...this time p.razak treat our lunch cz dia pn dpt anugerah gak...TQ Tok Jak...hehehhe

tuk taun ni aku dpt lagi pencalonan tp rsnye xdpt dh kot...mlampau le tuh klu tiap taun dpt anugerah...menteri pon kalah cmni kahkahkah...anyway...aku suke ngn keje aku skrg...tp klu boleh dan ade rezeki aku nk smbung lagi study...nk jugak jd pegawai atasan yg blh memerintah negara heheehe..doakan kejayaan aku ye kawan2..AMEEN...