CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, February 27, 2008

Fitballrobik Tournament 2007...in Memory


















hmmm...tringat lak wktu pertandingan fitball kt perak taun lepas..kitorg yg slama ni juara bertahan slama 4 taun bturut akhirnya dpt d kalahkan oleh selangor dan kitorg dpt no 2...hmmm xpe lah len kali rebut balik gelaran juara bertahan....Chayo!!Chayo!! tp sbnrnye taun lps nye preparation mmg xckup..ktorg training dh last minute...lgpn our coach cikgu saiful dh x ajar ktorng lg...tu rsnye sbb utama ktorg jd cm kurang 'mood' sket la kot...'semangat'dh ilang...lgpon kitorng smua mmg 'manja' ngn cikgu...cikgu we luv u...dr fuad lak tpksa g jepun slama 1 bulan dan balik mesia pd esknye tournament...tp kami x lupe utk kirim kan step2 yg kami train tiap ptg by CD pd dia d jepun..cdih dan x mood toksah ckp lah.. lagi pn kami dh agak mmg xdpt juara tuk taun 2007...tp yg klako nye bbdk lompat tali dh tuko nm grup dorng kpd LAST MINUTE JUMPERZ...hahahha tp mg btul2 last minute nye preparation...lg seminggu nk btanding br dorg training....wpn x mng tp ttp happy..YESSS!!!!!

otw ke sana dh riuh rendah dlm bas...ye lah...dh lama xjumpe mmg bingit gile le....plak tu driver psg karaoke..ape lg bbdk ni menyumbang kan lah lgu2 dgn suara2 sumbang dorg...mmcm bunyik ade..cengkerik..katak pgil ujan...ayam bkokok..pendek kata summeee adeeee...hahahah..aku?nyanyi cket2 je..maklum le..pemalu...uwekkkk!!! kahkahkah...

emm bile kt sn ok la jgk..kitorg blatih x henti2..bile dh penat mmcm aksi yg dorg buat..ade yg nyndr kt dinding sambil angkat tgn...ade yg baringg angkat kaki...kahkahkah...aku lak taun tu d tugaskan sbg pengurus dan juruletih...hehehe...so bz gak la daftarkan nm pemain2 nih...opss lupe lak aku jg d lantik sbg Puteri Sepanduk utk KKM..hehehe..slalu cmtu..ari sukan KKm pn sm..tournament taun 2005 pn sm tp aku pegang tuk sabah...agaknye muka aku ni muka pegang spanduk kot..KAHKAHKAH...layannn je leee...

tp ms kt sana happening jgk..btanding2 jgk tp ktorg njoy..smbut besday Dr Fuad..huhu beshhh...Dr Fuad kasi aku ptung tweety kcik yg d ambil dr kek besdaynye tp aku ttinggal dlm freeze kt hotel uwaaaaa....pastu mlm b4 last day ade dinner....nth cmne aku lak yg tkena..adoiiii....mata aku dtutup pastu MC tu bwk aku pusing2 kt tpt yg sama gaknye..dsruh lompat, pusing mmcm lg..malu toksah ckp le..kesnye nk suh aku letak ekor gajah kt gambo yg dorg lukih...sib hampir gak..kahkahkah..tp mmg syok.. mlm tu jgk cikgu saiful nyanyi...mmg mndayu2 sore dia nyanyi lagu broery marantika -biarlah bulan bicara sendiri..hmmmmm beshhhh bangat!!!!

Emmmmm taun ni xtau la cmne...cz dh ramai ahli2 lama dh kuar dpt keje kt tpt lain...tgl la bbrapa ciput je lagi ahli yg lama....aku lak lom tntu dpt serta cz keadaan kshtn cm x mengizinkan..cdih tu mmg la cdih cz ktorg smua dh jd cm adik badik...ssh sng bsama..gelak ketawa...suka duka....yg pasti HIDUP PHYNE BALLERZ!! HIDUP ROPE JUMPERZ!!

aRini....



eemmmm....arini...pnt...xckup tidoq smlm...tgh besh tdo tjaga cz guruh kilat kuat gila babasss!!!dh le aku ni fobia ngn si guruh dan si kilat...sudahnye arini xleh wat keje..attend meeting pon muke slebettt jerk...ex officemate aku yg x abiskan keje dia slamber je aku marah dlm meeting tuh...jahat kan haku??hehehe tp mmg patut la cz aku lak yg kena take over keje dia...ade ke patut...keje aku mlambak sape nk tlg siapkan???hmmmmmm saboooo je laaa....

tp petang ni dh ok cket...cz lunch time td aku tdo..so leh la aku wat keje tetangguh smntara tgu housemate aku g cycling ngn kkwn opisshhh....ok adios amigosh... PEACE!!!!