CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 12, 2008

BaLiK KaMpUnGGGGGG......!!!!!!
















uuuuuu lamaaaanyeeeee x blk kg....tp biase la aku....evry 3 months br blk..tp kali ni aku blk ngn abah jek....pastu bwk blk bluved pwe aku yg baru...spe lagi klu x my luv ladybird...lalalalala..mmm bwk balik d_bird mandi bunge je...bkn tuan d_bird tau..ngeh ngeh ngeh...pastu bwk 1 fmly round ngn d_bird..ye la bg dorg mrasa....bkn slalu pn dpt nek kn...hehehehe...

emm lbih kurg kul 10mlm smpai trg..abah lalu kt stadium sukma tu...wowww!!! mmg tpegun aku cz mmg cannnntiikkkkkk sgt suasana...bkelip2 ngn neon hahahaa....skali pandang sbiji cm suasana kt putrajaya...mmmm mmbangun nmpknye..mmg cntik..ade prubahan....bagus...tp aku x pegi pon sukma tuh...bribu ribu lemon manusia dtg..xkuasa aku..dgr je bunyi bunge api dr umah cz stadium tu mmg dkt ngn umah..bak kata org trg...."skali tekang minyok sapa lalu" means skali press trus smpai....:D

lepak2 jap kt umah abah mkn nasi dagang then kul 12 lbih br aku blk umah....smpai je fatin da tdo...adik aku kjut kan la..mmula tgk aku dia diamm jek..pandang jek ngn muke masam kelat..nk nangeh pon ade..maklum leee bkn slalu tgk tante dia neh..3bln skali...mau nye xknl...aku biase la duk usik2...nth cemane dia trus nangis..kahkahkah....nakal aku mmg x abes..lalalala...aku pe lagi mkin kuat le ngusik...pastu cemane tah dia bersin..aku pn ikut le dia bersin..pastu br dia gelak..haaaaa kannn??bijak x taktik aku..lalalala...

aku cuti 4 ari je..tu pn mmg xpuas duk kg...mami siap ckp xyah blk kl le..mmmm klu mami nk tgung ke gaji tuk aku bulan2...nk la jugak...ehehehhehe....

emmm fatin dh pndai merangkak..aktif yg teramat...berat pn ye....aku dukung dia xsmpai 10 min pn dh surrender..pelagi mak dia yg cekeding kudud tu....ari jumaat tu aku bwk fatin, adik ipar aku ngn ina my kazen jjln kt KT...lanje dorg mamam kfc..atas pmintaan dorg le tuh..aku ikut jekk..kakak yg baik...ngeh ngeh ngeh...shopping sket2..smpat gak blikan fatin baju 2 psg....klu tgk fatin pkai bju seksi2 xde lengan tu...haaaa tu tante dia la yg bli kn...huhu...org len bg bju sopan2je....aku je ngongos sket....abah bebel jgk..tp mami ok jek...kehkehkeh...alaaa kn comel budak2 pakai bjuseksi2....cute je...kn...kn...

hari2 aku dpnuhi ngn aktiviti kt kg..pelagi duk umah je laaa..hehehe d_bird lak adik ngn abg je yg pakai...biar kn je la dorg bwk....bkn slalu pn....kannnn....ari ahad mami keje...tgl la aku adik badik kt umah.....aritu abg wat bubur lambuk..sblm tu dorg duk cite..katanye abg wat bubur lambuk sodappp!!!so aku nk la mrasa....at 1st aku ngn ira yg keje kn bhn nk wat bubur tuh..then br abg tolong...pastu dh nk hampir masak tuh abg lak ilg p mana xtau ngn keta..kelam kabut jgk la kami 2 org cz bbur dh hmpir msk..tp len mcm jek aku tgk...aku ckp kt ira...bantai je la asal masak..gelak je la kitorg kt dpur....kahkahkahkah....dh siap sumer tu aku pn relak je la..ngemas2 pe yg patut...pastu abg aku balik.dia tnye bbur dh msk ke...aku ckp dh..dia bukak priuk pastu ckp bubur pe ni..kahkahkah...dia ckp x jd ni cz pekat sgt..pastu dia suh wat 2 priuk cz bbur tu dh pnuh sgt..last2 aku tinggal jek bior dia wat...bgus punye adik kannn?kahkahkah...kul 3 tu aku g amik mami kt opis cz mami blk awal...blk tu tgk2 dh siap...mkn nye mkn nye mkn...mmmm sdp jgk tp kali ni kurang pds sket+kurang ikan....tu la spe suh adik yg xreti msk ni wat..kn ke da x jd...hahahaha....malam b4 blk kl aku ajak mami n ira shopping brg2 umah....abes lam dua rats lbih la jgk...xpe laaa bkn slalu pn aku shopping tuk umah....

soknye ari senin aku x keje le..ponteng..hehehe...lam kul 1.30 br btolak...actually cadang dlm kul 10am nk balik kl tp biase laa...aku wat relak je..cm pjalanan dekat je lak...pdhl mkn ms 5-6 hours...emmm kali ni 4 d 1st time aku drive sorg2 dr trg-kl..risau jgk tkut de ppehal kt tgh jln kn tp alhamdulillah aku slamt smpai kl dlm kul 730pm

mmm time nk pegi tu fatin nk dukung ngn aku je..tau je kn dia..pantg nmpk org bsiap sure nk ikutnye.....smpat gak la snap 2-3 kping gmbo b4 pegi...sdey gak oiii nk tgl kan kg...mami syik tnye lak bile nk blk...tgu lg 3 bln laaa..hehehehe....

smpai kl mlm tu smua fmly call....abg aku cal...abah cal..adik aku msg...hehehe prihatin upenye dorg...lalalala

emmm tp yg pasti mmg sonok sskali dpt balik kg bkumpul adik badik....huhu...havoc je...kehkehkeh....sooooo kite njoyyyyy!!!!

No comments: