CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, April 16, 2008

TeN tEn dh besarrrr.... :D







haaa ni kli ke2 citer 'bout fatin msuk dlm meow's blog nih....3 bln xjumpe....dh besar dia..cerdik tp manja...mklum le dia je buah ati pngarang jantung kt umah tu...tiap ms ade je spupu spapat dtg umah nk men ngn dia..mau jd x manja bdk tuh..plak tu spupu spapat aku mrangkap tante2 pd fatin still kcik2 lagi...suke le dorg mlayan....kbtln cuti maulidur rasul aku blk kg after 3 months x blk..windu ooooo...lama gak aku cuti..cm tanak blk kl dh...sonok duk umah..kbtln abg pon ade blk so kitorng 1 fmly bkumpul kt umah lah...dh lama x jumpe...abg aku lak suke sgt2 mlayan c fatin neh....pantang nmpk org pakai tudung mule la glabah dia nk ikut..

aku lak kaki ngusik.....time tenten nangeh aku pn sama naik sore...budak tu mnjerit aku jerit jgk...hahahhahaha...pnt mami bising marahkan aku...tu dh pandai wat muka hodoh..sape lagi...tante mimie dia ni leeee yg ajor....sudahnye semua pic dia yg aku amek dia wat muke cmtu...kahkahkah....

emmm winduuuu sgt kt fatin....klu cal mami aku akan ckp jgk ngn tenten...smpai mnangis bdk tu aku usik cz dlm tipon mn nmpk muke..dgr sore je kan...tu yg dia nek takut....hahhaha...nakalnye tante dia neh..hehheehee...td pon br gak called mami....aku cm biase la...usik bdk tuh....xde la nangeh kali nih cume tkut jerk...muke nk nangeh adik aku ckp...hehehe..

hmmmm bile la nk blk kg...nk usik tenten lagik....hmmmmm

No comments: