CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, March 6, 2008

Sweet Memory.....APC 2006







Hehehehe....ni la kenangan paling manis dlm idup spanjang 3 taun aku d gelar pegawai kerajaan...hehehe...x sangka lak leh dpt anugerah tuk 2006...syukur alhamdulillah... mmula trime tu cm x caya je cz aku rasa ade yg lagi bgus dr aku tuk d gelar pekerja cemerlang..mmg mkn ari jgk la nk trime kenyataan...kahkahkah..ntahape je aku nih...tp yg pasti aku hepi...so pe lagi...2 minggu b4 pympaian sijil aku g jalan TAR ngn pa'e bucuk tuk cari kain tuk wat bju baru...survey2 tpandang le kain songket...tp mmg dh lama aku nk cari tp bkn original la..klu original mgada la tuh bkilat2...bkn nk g bsanding huhu...so melaram le ms ari bsejarah tu...mmula segan jgk cz aku je yg pkai songket tp akak2 opis ckp,ala xpe...ko kan dr trg so skurgnye leh promote songket2 tu..kahkahkah....emmmm aritu byk aku dpt ucpn tahniah especially from my bos dr fatanah..dia msg by hp...smpai skrg aku simpan all the wishes...hehhe TQ Dr...Insyaallah aku akan jd lbih bdedikasi..pastu dpt jgk ucpn tahniah from someone special nun di selatan mesia sana tp bkn pwe tau...but he's very special to me cz dia yg wat aku byk brubah kpd pkara kbaikan dn ajar byk bnda baik yg aku xpnh buat slama ni...dia tlalu baik...hehehe TQ awak...luv u...kehkehkeh...

emmm ps anugerah ktorg bgambo sakan laaa pe lagi kan...tp byk lagi pic yg aku xdpt..pic ms trime sijil pn xdpt lagi...ni pn blur je pic nye..emmm nnti aku uploadkan kendian...then dh penat posing aku g lunch ngn pak razak, azmi n zali...this time p.razak treat our lunch cz dia pn dpt anugerah gak...TQ Tok Jak...hehehhe

tuk taun ni aku dpt lagi pencalonan tp rsnye xdpt dh kot...mlampau le tuh klu tiap taun dpt anugerah...menteri pon kalah cmni kahkahkah...anyway...aku suke ngn keje aku skrg...tp klu boleh dan ade rezeki aku nk smbung lagi study...nk jugak jd pegawai atasan yg blh memerintah negara heheehe..doakan kejayaan aku ye kawan2..AMEEN...

No comments: